Split Symboler nye til online spilleautomater

I dag flere betalingslinje spil er den foretrukne af spillere, der hyppige online spillemaskiner. Disse giver spillerne flere muligheder for at vinde og gøre de spil endnu mere spændende. Standard multi-betalingslinje video slots har normalt fem symboler per payline, og de kan gå så højt som syv slots; som dem instroduced af Vegas Technology. Disse 7 hjuls spilleautomater er Farming Futures og Lucky Sevens. Selv om de har flere paylines, er de ikke så forskellige fra 5-Hjuls automat. Betalingslinjer omfatter mindst tre til syv symboler linet op sammen for at vinde!

Den nyeste trend, der er på vej er online spilleautomater spil, der har en standard antal hjul, men med flere betalingslinjer .Den første spil var Marvel film serie af super helten spillemaskiner, og hvad det gjorde bruges split symboler. I Blade spil, der er en symbol på 5. hjul, der kan teknisk set deles i to, og tæller som to forskellige symboler. Det betalingslinje behøver at være slået til for at fungere, men udbetalinger tæller som en 4 betalingslinje normalt, men når split symbolet vises det faktisk tæller som en 6 symbol win. Opdelingen symbol er ikke bare en større måde for spillere at vinde; det også tilføjer nogle forskellige effekter med Blade spillet. Når split symbol er aktiveret, bliver spillerne behandlet for at se Blade trække sit sværd og skære symbolet i halve. Derefter er to mindre ruller dannet!

Mens denne tendens startede med kun en 6 symbol betalingslinje, er dette siden blevet øget. Wagerworks selv kom ud med en 10 symbol betalingslinje spil. Noahs Ark er spillet, og det fungerer en lille smule anderledes end den Marvel én. Dette spil er pæn, fordi det, det gør, er bruger enkelt dyr og par af dyr, tro mod temaet at gøre op de ekstra symboler for større payline. De yderligere betalingslinjer skal aktiveres, og når det sker, parrene af dyr tæller som to forskellige symboler i modsætning til en. Selv scatter symboler i dette spil, da to symboler, når de ekstra betalingslinjer aktiveret. Selv om der er split symboler, spillet stadig spiller igennem ligesom alle almindelige online spilleautomat spil, så det er ikke noget, som spillerne vil være bekendt med!

Online kasinoer er på udkig efter nye spil til funktionen, selv hvis de er bare variationer upon de gamle afprøvede og sande dem. Spillere vil nyde alle ændringer, blot fordi de er nye og spændende for dem. Split betalingslinjer er kun på et par slots hidtil, men de vil helt sikkert være skabt af alle softwareudbydere i tid som denne tendens tager ud og spillere vil være på udkig efter det!